Günümüzde her sektörde oldugu gibi gıda endüstrisinde de kalite kontrol bir şirketin can damarıdır. Bu yüzden kalitede stabiliteyi sağlamak, sürdürmek için tüm üretim aşamalarımız Uluslararası Standartlar dahilinde, tecrübeli personelimiz ve Gıda Mühendislerimiz kontrolündedir. Müşteri memnuniyetini sağlamak ve sürdürmek için kontroller aralıksız devam etmektedir.
Buğday alımından başlayarak, depolama, üretim, dagıtım, paketleme gibi üretimin her aşamasında kalite sürekliliği ürünlerimizin en önemli teminatıdır.
Kalite kontrolde aşamalar genel olarak aşağıdaki gibidir:
Öncelikle, değirmenlerimizde buğday paçallari kullanılmaktadır. Satin almadan önce buğdayın Süphan Un'un üst düzey standartlarına uygunluğu uzmanlarimiz tarafindan çesitli analizlerle tesbit edilir, standartların dışındaki buğdaylar kesinlikle kabul edilmez. Sadece uygun olan buğdaylar üretim tesisimize kabul edilir.
Ardından Un üretiminde kullanılan buğday paçallarının zengin olmasına dikkat edilir. Daha sonra son nokta olarak üretim bandimizdan çıkan her parti unda aynı kalite standardının oluşması takip edilir, sağlanır. Işimizin en zor kısmı, dönemsel olarak farklılıklar gösteren buğday kalitesine rağmen aynı kalitede un üretmektir. Yıllar boyunca elde ettiğimiz standart kalite sonuçları da bizim gururumuzdur.